Vytisknout tuto stránku
úterý, 13 červen 2017 10:02

Čtvrťáci v Mirakulu

Cílem našeho letošního třídního výletu se stal interaktivní park Mirakulum v Milovicích, jeden z největších tuzemských zábavně-naučných areálů. Někteří z nás o něm už slyšeli, někdo ho už také navštívil a shodli jsme se na tom, že by výlet právě sem nemusel být špatný nápad.

Na začátku dne nám sice počasí moc nepřálo, ale během dopoledne vysvitlo sluníčko a my jsme si mohli začít užívat „10 hektarů zážitků“ - řádit na obrovské trampolíně, procházet katakombami a obrovským, originálně řešeným, dřevěným hradem s množstvím skluzavek, visutých mostů, rozhleden a žebříků.

Mohli jsme si vyzkoušet svoji zručnost na různých prolézačkách a lanových prvcích. Za pozornost určitě stála i velmi pěkně připravená lesní naučná stezka. Díky interaktivním prvkům se děti měly naučit vnímat přírodu, mohly si pohrát ve stromovém hřišti, projít se mezi políčky s různými zemědělskými plodinami. Lákavou atrakcí byla kontaktní minizoo. Díky krásnému, výchovně zajímavému, prostředí a vydařenému počasí jsme měli možnost prožít krásný výletní den.
Třídní učitelky 4. tříd

Fotogalerie ZDE.