rychly baner bakalari final green light

                                                  rychly baner jidelna final green light

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

                                                      rychly baner kontakty final green light

                                                      rychly baner rozvrhy final green light

Přehled akcí

so 20 dub, 2024 -
čt 09 kvě, 2024 -
Ředitelské volno

ředitelské volno

Více info
pá 10 kvě, 2024 -
Ředitelské volno

ředitelské volno

Více info
po 13 kvě, 2024 - školní dvůr
út 14 kvě, 2024 - školní dvůr
st 15 kvě, 2024 - školní dvůr
čt 16 kvě, 2024 - školní dvůr
pá 17 kvě, 2024 - školní dvůr
so 18 kvě, 2024 -

Virtuální prohlídka

 

zskarlovkanb

úterý, 10 prosinec 2019 09:12

Čtvrťáci učili druháky v čertí škole

Ve čtvrtek 5. 12. se všichni druháci společně se třídou 4. B převlékli do čertovských nebo andělských kostýmů a učili se v „Čertí škole“. Naše třídy se na malý okamžik proměnily v peklo, kde najednou místo paní učitelky stála zdatná čertice. S netrpělivostí jsme očekávali příchod Mikuláše se svým doprovodem. A protože nemá rád zahálku, pilně jsme se věnovali netradičnímu pekelnému a andělskému učení. Místo učebnic jsme se učili z čertovských pracovních listů. Četli jsme o Mikuláši, hledali slova v ďábelských pytlech a počítali Luciferovy slovní úlohy.
Kromě hravého učení si malí čertíci zařádili se svými staršími kamarády. Protřelejší čertiska ze čtvrté třídy si pro malé neposluchy připravili dvanáct ďábelsky složitých úkolů. Čertí den si andělé i chlupáči užili. Povedlo se jim zdolat všech dvanáct nelehkých stanovišť, za což byli odměněni drobnou sladkostí, kterou si pro ně čtvrťáci nachystali. Domů si čertí drobotina odnášela spokojenost ve tváři.