rychly baner bakalari final green light

                                                  rychly baner jidelna final green light

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

                                                      rychly baner kontakty final green light

                                                      rychly baner rozvrhy final green light

Přehled akcí

so 20 dub, 2024 -
čt 09 kvě, 2024 -
Ředitelské volno

ředitelské volno

Více info
pá 10 kvě, 2024 -
Ředitelské volno

ředitelské volno

Více info
po 13 kvě, 2024 - školní dvůr
út 14 kvě, 2024 - školní dvůr
st 15 kvě, 2024 - školní dvůr
čt 16 kvě, 2024 - školní dvůr
pá 17 kvě, 2024 - školní dvůr
so 18 kvě, 2024 -

Virtuální prohlídka

 

zskarlovkanb

pondělí, 17 únor 2020 11:31

Náš týden s Annou a ostatními cizinci

Když jsme se zapojili do tohoto projektu, měli jsme mnoho obav. Jaké to bude, jak bude vše probíhat, jak si budeme rozumět a jak celý týden zvládneme?!
V neděli 2. 2. 2020 však do deštivého podvečera vystoupilo z autobusu 6 úžasných, sympatických, přátelských a energicky nabitých lidiček, kteří se nám navždy vryli do našich srdcí. Byla to pro nás obrovská zkušenost, díky které jsme měli možnost se zdokonalit v angličtině, vyzkoušet si ji v praxi a ztratit tak ostych a muset komunikovat, a hlavně v mém případě, mnohdy jakýmkoliv způsobem ?. Anna byla velmi milá, přátelská, skromná, za vše vděčná a vždy měla pochopení, když jsme něco nevěděli. Užili jsme si s ní, i s ostatními, mnoho legrace a zážitků na celý život. Bude nám velmi chybět a doufáme, že se ještě někdy setkáme. Nikdy by nás nenapadlo, že je možné, si za jeden týden vytvořit tak silné přátelství.

Tímto bychom chtěli poděkovat ZŠ Karla IV., že nám umožnili zažít tak úžasný týden. Byla to pro nás, i děti ve škole, velká zkušenost. Těšíme se na další akci.

Eva, Michal, Tonda a Maty Jirsákovi