Vytisknout tuto stránku
úterý, 11 únor 2020 08:58

Projekt Edison

Je neděle večer a vzpomínáme na to, jak jsme si přesně před týdnem vyzvedli na terminálu naši Bailey. Ten týden byl krásný, ale bohužel utekl moc rychle. Rozloučili jsme se v sobotu dopoledne, protože studenti vyrazili na víkend do Prahy. Nevěřila bych, že je možné se za pár dní sžít tolik s člověkem, kterého jste dosud neznali (kromě úvodního videa) a hlavně jak prázdno a divno je doma, když odjede...
Jsme všichni moc rádi, že jsme se mohli projektu zúčastnit, Bailey je super, milá, byla s ní sranda, dozvěděli jsme se spoustu informací, ochutnali "spicy noodles", poznali nové lidi a hlavně prožili plno krásných zážitků, které ještě stále zpracováváme.
Oba naši kluci díky tomu získali skvělou školu angličtiny a zjištění, že je potřeba mluvit a učit se, že chyby dělají všichni, ale přesto Vám protistrana rozumí, jenom se nesmíte stydět.
My jsme se zase snažili ukázat Bailey naše zvyky, hry, hudbu a přiblížit život v ČR.
Rádi bychom poděkovali škole za možnost zúčastnit se této akce a hlavně za výbornou organizaci, naplánování aktivit a vstřícnost. Soudě dle našich zážitků i dle ohlasů ostatních žáků to byl velice přínosný týden, ze kterého budou všichni ještě dlouho čerpat.

paní Zahradníčková