rychly baner bakalari final green light

                                                  rychly baner jidelna final green light

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

                                                      rychly baner kontakty final green light

                                                      rychly baner rozvrhy final green light

Přehled akcí

so 20 dub, 2024 -
čt 09 kvě, 2024 -
Ředitelské volno

ředitelské volno

Více info
pá 10 kvě, 2024 -
Ředitelské volno

ředitelské volno

Více info
po 13 kvě, 2024 - školní dvůr
út 14 kvě, 2024 - školní dvůr
st 15 kvě, 2024 - školní dvůr
čt 16 kvě, 2024 - školní dvůr
pá 17 kvě, 2024 - školní dvůr
so 18 kvě, 2024 -

Virtuální prohlídka

 

zskarlovkanb

středa, 29 červen 2016 11:13

Spaní ve škole – 6.C

Ve čtvrtek 23. června bylo navečer na školním dvoře nezvykle rušno. Scházeli se žáci 6.C, které čekal bohatý program. Když se všichni sešli, šli se „ubytovat“ do třídy. Řídili jsme se heslem „NEJDŘÍVE PRÁCE, POTOM ZÁBAVA“. Po ubytování jsme se v altánu vrhli na vytvoření EKO plakátu, který se zabýval prostředím ve škole. Věděli jste, kolik je ve škole květin? Která třída má nejvíce nástěnek? Na tyto, i záludnější otázky jsme společně odpovídali. Poté, co jsme měli hotovo, již nic nebránilo zábavě. Chlapci si zahráli fotbal a dívky se věnovaly tančení a zkrášlování.


K večeři jsme si opekli buřty na ohníčku, po kterých se všichni olizovali až za ušima. S plnými žaludky jsme se vydali zpět do třídy, kde jsme se přestrojili za hrůzostrašná strašidla. Vrchol programu mohl začít! Věřím, že stezku odvahy si užili nejen strašidla z 6.C, ale i páťáci, kteří na každém kroku překonávali svůj strach. Po stezce odvahy nezbývalo nic jiného, než se odlíčit, vyčistit zuby, zalehnout a spát. Ráno jsme si uvařili čaj, posnídali a šli si užít poslední páteční vyučování.

Jana Palečková