rychly baner bakalari final green light

                                                  rychly baner jidelna final green light

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

                                                      rychly baner kontakty final green light

                                                      rychly baner rozvrhy final green light

Přehled akcí

čt 09 kvě, 2024 -
Ředitelské volno

ředitelské volno

Více info
pá 10 kvě, 2024 -
Ředitelské volno

ředitelské volno

Více info
po 13 kvě, 2024 - školní dvůr
út 14 kvě, 2024 - školní dvůr
st 15 kvě, 2024 - školní dvůr
čt 16 kvě, 2024 - školní dvůr
pá 17 kvě, 2024 - školní dvůr
so 18 kvě, 2024 -

Virtuální prohlídka

 

zskarlovkanb

pondělí, 30 leden 2017 20:29

Nebojte se lyžování!!!

V týdnu od 14.1 – 21.1. 2017 proběhl první termín lyžařských kurzů pro sedmé ročníky. Za velmi vydařených sněhových podmínek, na které budeme dlouho vzpomínat, se sedmáci učili základním dovednostem na běžeckých a sjezdových lyžích a rozšiřovali své znalosti a dovednosti v oblasti chování na horách.
Ačkoliv se začátečníci z počátku báli a měli obavy o to, jak se se s pohybem na lyžích vyrovnají, již během prvního dne byli schopni vyjet lanovkou a v průběhu kurzu se všichni naučili bezpečně ovládat lyže.


Děti, které byly ve skupině pokročilých lyžařů, své dovednosti zlepšovaly a odměnou a závěrečnou zkouškou jim byla červená sjezdovka na vrcholu Studenov.
Během týdne jsme zažili stavbu sněhových záhrabů, fyzickou kondici nabírali při celodenním výletě na běžkách, kamarádství utužovali na diskotéce ve Šnekolendu, soutěživost nechali propuknout při soutěžích ve sjezdu a běhu na lyžích, legraci si užili u závěrečných scének, napětí objevovali při hledání kartáčkového vraha a aby nás mamky doma poznaly, řádně, k radosti kuchaře Pepy, se cpali jeho dobrotami.


Tak vypadal náš lyžák.