rychly baner bakalari final green light

                                                  rychly baner jidelna final green light

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

                                                      rychly baner kontakty final green light

                                                      rychly baner rozvrhy final green light

Přehled akcí

čt 09 kvě, 2024 -
Ředitelské volno

ředitelské volno

Více info
pá 10 kvě, 2024 -
Ředitelské volno

ředitelské volno

Více info
po 13 kvě, 2024 - školní dvůr
út 14 kvě, 2024 - školní dvůr
st 15 kvě, 2024 - školní dvůr
čt 16 kvě, 2024 - školní dvůr
pá 17 kvě, 2024 - školní dvůr
so 18 kvě, 2024 -

Virtuální prohlídka

 

zskarlovkanb

středa, 12 duben 2017 10:02

Šesťáci v IQ LANDII

V úterý 11. 4. navštívili žáci 6. A a 6. B IQ LANDII v Liberci.
Co si z exkurze odnesli?

Bylo to tam moc fajn. Mohli jsme si vyzkoušet spoustu fyzikálních a jiných pokusů. Např. jsme si mohli vyzkoušet přetahování míčku pomocí mysli, vyzkoušet si, jak trénují kosmonauti. Líbilo se mi i vodní plátno, na které jsme mohli psát. Když jsme odjížděli, tak jsme se stavili v McDonaldu. Myslím, že jsme si to všichni moc užili.
Matěj Donát, 6. A

Nejvíce se mi líbil simulátor, kde se řídilo auto na Marsu. A také se mi moc líbil simulátor s letadlem. I robot, který mluvil a hýbal se, byl ohromný. Cestou zpět jsme se stavili v McDonaldu.
Jakub Drlý, 6. A

Líbil se mi mluvící robot, zrcadlové bludiště, před vchodem jsme si mohli zkusit zvednout automobil. Mohli jsme si sednout na židli, na kterou nás připoutali, začalo nás to točit na různé strany. Cestou zpět jsme se stavili v KFC.
Jana Jiránková, 6. A

Byly tam simulátory letadla a auta na Marsu. Nejlepší byl chytrý robot, kterého jsme se zeptali, z kolika je součástek. On nám odpověděl: „Jsem z 16.000 součástek.“ Skvělé bylo i oddělení TOP SECRET.
Štěpán Staněk, 6. A

Bylo to moc super. Myslím, že nejsem jediná, kdo si to myslí. Dozvěděli jsme se spoustu nových věcí, získali jsme nové vědomosti. Mohli jsme si například popovídat s robotem nebo si vyzkoušet jaké to je zažít vichřici. Všichni jsme si tento výlet ohromně užili.
Eva Křečková, 6. A