rychly baner bakalari final green light

                                                  rychly baner jidelna final green light

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

                                                      rychly baner kontakty final green light

                                                      rychly baner rozvrhy final green light

Přehled akcí

čt 09 kvě, 2024 -
Ředitelské volno

ředitelské volno

Více info
pá 10 kvě, 2024 -
Ředitelské volno

ředitelské volno

Více info
po 13 kvě, 2024 - školní dvůr
út 14 kvě, 2024 - školní dvůr
st 15 kvě, 2024 - školní dvůr
čt 16 kvě, 2024 - školní dvůr
pá 17 kvě, 2024 - školní dvůr
so 18 kvě, 2024 -

Virtuální prohlídka

 

zskarlovkanb

úterý, 23 květen 2017 05:18

Zdravé svačinky ve 2. B

Každý člověk musí jíst a pít. Záleží jen na něm, jestli se stravuje zdravě nebo naopak do svého jídelníčku zařazuje mnoho sladkostí, uzenin a dalších ne příliš vhodných potravin. Tímto tématem jsme se se žáky 2. B zabývali v pátek 19. 5. v rámci projektu „Menu pro změnu.
Společně jsme se pustili do přípravy zdravých svačinek. Čekaly na nás ředkvičky, rajčata, mrkev a ředkev, papriky, salátové okurky, rukola, polníček, ledový i listový salát. Nejprve jsme se seznámili s různým využitím jednotlivých druhů zeleniny ve studené kuchyni. Kromě plné mísy listového salátu si každý připravil celozrnný chléb, sám si ho namazal a ozdobil oblíbenou zeleninou.

 

Fantazii se meze nekladly, vznikly zajímavé postavičky i legrační obličeje. Takto nazdobený „chlebík“ všem mnohem lépe chutnal. Ne nadarmo se říká, že jíme také očima.
Zkuste i vy věnovat trochu času přípravě vaší svačiny, přidejte na ni něco zdravého a uvidíte, že vám bude lépe chutnat. Dobrou chuť přejí druháci.