rychly baner bakalari final green light

                                                  rychly baner jidelna final green light

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

                                                      rychly baner kontakty final green light

                                                      rychly baner rozvrhy final green light

Přehled akcí

čt 09 kvě, 2024 -
Ředitelské volno

ředitelské volno

Více info
pá 10 kvě, 2024 -
Ředitelské volno

ředitelské volno

Více info
po 13 kvě, 2024 - školní dvůr
út 14 kvě, 2024 - školní dvůr
st 15 kvě, 2024 - školní dvůr
čt 16 kvě, 2024 - školní dvůr
pá 17 kvě, 2024 - školní dvůr
so 18 kvě, 2024 -

Virtuální prohlídka

 

zskarlovkanb

úterý, 13 červen 2017 10:02

Čtvrťáci v Mirakulu

Cílem našeho letošního třídního výletu se stal interaktivní park Mirakulum v Milovicích, jeden z největších tuzemských zábavně-naučných areálů. Někteří z nás o něm už slyšeli, někdo ho už také navštívil a shodli jsme se na tom, že by výlet právě sem nemusel být špatný nápad.

Na začátku dne nám sice počasí moc nepřálo, ale během dopoledne vysvitlo sluníčko a my jsme si mohli začít užívat „10 hektarů zážitků“ - řádit na obrovské trampolíně, procházet katakombami a obrovským, originálně řešeným, dřevěným hradem s množstvím skluzavek, visutých mostů, rozhleden a žebříků.

Mohli jsme si vyzkoušet svoji zručnost na různých prolézačkách a lanových prvcích. Za pozornost určitě stála i velmi pěkně připravená lesní naučná stezka. Díky interaktivním prvkům se děti měly naučit vnímat přírodu, mohly si pohrát ve stromovém hřišti, projít se mezi políčky s různými zemědělskými plodinami. Lákavou atrakcí byla kontaktní minizoo. Díky krásnému, výchovně zajímavému, prostředí a vydařenému počasí jsme měli možnost prožít krásný výletní den.
Třídní učitelky 4. tříd

Fotogalerie ZDE.