rychly baner bakalari final green light

                                                  rychly baner jidelna final green light

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

                                                      rychly baner kontakty final green light

                                                      rychly baner rozvrhy final green light

Přehled akcí

so 20 dub, 2024 -
čt 09 kvě, 2024 -
Ředitelské volno

ředitelské volno

Více info
pá 10 kvě, 2024 -
Ředitelské volno

ředitelské volno

Více info
po 13 kvě, 2024 - školní dvůr
út 14 kvě, 2024 - školní dvůr
st 15 kvě, 2024 - školní dvůr
čt 16 kvě, 2024 - školní dvůr
pá 17 kvě, 2024 - školní dvůr
so 18 kvě, 2024 -

Virtuální prohlídka

 

zskarlovkanb

čtvrtek, 29 červen 2017 06:41

Country roubenka Měník

Děti z 3.B se vydaly do Měníka do Country roubenky na ekologický program „Máme rádi zvířata“. Cesta tam, která byla „pěškobusem“ probíhala ve skvělé náladě a rychle nám utekla. V Měníku nás přivítala paní Reisová. Nejprve dětem vysvětlila, jak se mají chovat vzhledem ke zvířátkům, kde najdou kadibudku, vodu a kde si mají uschovat své batůžky a kde bude pití. Společně probíhala prohlídka prostor.
Děti paní Reisová rozdělila do 3 skupin. Jedna skupina si v indiánském týpý malovala kameny, které si děti později odvážely domů. Další skupina řešila kvíz o zvířátkách a ta třetí jezdila na koních. Děti měly možnost vidět ovce, morče, králíky a kozu. Kozu mohly též vodit na vodítku – no, spíše vodila koza děti.


Ve volném čase skládaly obrázkové sudoku, skákaly v pytlích, chodily po kládě nebo se mohly učit skákat přes gumu. Celé prostory stodoly a okolí roubenky měly k dispozici a plně toho využily. Vyzkoušely si houpání v síti či na houpačce.
Největší a nejlepší zážitek pro děti byla koťata, kterých tam bylo 8 – a i tak jich bylo málo, neboť nedala na všechny děti. V chování, hlazení a hraní s koťátky se střídaly. Při pohybu na zahradě byla objevena i žabka.
Když byly děti vyzvány, aby se připravily k odjezdu, vůbec se jim nechtělo. Uvítaly však cestu zpět autobusem, neboť byly dopoledními aktivitami a teplem celkem unaveni.


Velké poděkování patří paní Reisové, která se společně se svojí dcerou dětem celé dopoledne věnovala a připravila pro ně úžasný program. Zároveň dětem nabídla i možnost letních týdenních táborů, které u své roubenky pořádá. DĚKUJEME!

Galerie Obrázků