rychly baner bakalari final green light

                                                  rychly baner jidelna final green light

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

                                                      rychly baner kontakty final green light

                                                      rychly baner rozvrhy final green light

Přehled akcí

so 20 dub, 2024 -
čt 09 kvě, 2024 -
Ředitelské volno

ředitelské volno

Více info
pá 10 kvě, 2024 -
Ředitelské volno

ředitelské volno

Více info
po 13 kvě, 2024 - školní dvůr
út 14 kvě, 2024 - školní dvůr
st 15 kvě, 2024 - školní dvůr
čt 16 kvě, 2024 - školní dvůr
pá 17 kvě, 2024 - školní dvůr
so 18 kvě, 2024 -

Virtuální prohlídka

 

zskarlovkanb

čtvrtek, 21 prosinec 2017 11:52

Štědrý večer ve škole

Spaní ve škole se pomalu stává na Karlovce tradicí. Protože Vánoce jsou za dveřmi, rozhodli jsme se s 8. B, že z obyčejného spaní ve škole uděláme štědrý večer ve škole. Společnými silami jsme tak 20. 12. ve školní kuchyňce připravili bramborový salát, bramborovou kaši a hromadu řízků. Tato část večera byla v režii dívek. Vše jsme spořádali u slavnostní tabule prostřené v klubu a pak přišla chvíle chlapců, kteří zastali roli té nejmodernější myčky a vrátili kuchyňku do původního stavu, tedy měli tak učinit, jak to dopadlo, si umí představit většina z nás. Po povinnostech všechny čekala nadílka pod stromečkem, kterou pověřený Ježíšek postupně rozdal.

Přeměna třídy v ložnici se neobešla bez polštářové bitvy, která naštěstí neměla žádné oběti. Snaha o spaní přišla na řadu po půlnoci, ale protože nás čekalo ráno bez běžných vyučovacích povinností, tak to s tím usínáním trvalo trochu déle. Sladká snídaně, kterou nám laskavě připravilo několik maminek snad s pomocí svých ratolestí, byla milým začátkem dalšího netradičního dne ve škole. Zvonění nebylo začátkem výuky, ale budíčkem. Všichni jsme si to opravdu užili a věřím, že pro nás tento zážitek zůstane nezapomenutelným.

 

Fotogalerie ZDE.