rychly baner bakalari final green light

                                                  rychly baner jidelna final green light

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

                                                      rychly baner kontakty final green light

                                                      rychly baner rozvrhy final green light

Přehled akcí

so 20 dub, 2024 -
čt 09 kvě, 2024 -
Ředitelské volno

ředitelské volno

Více info
pá 10 kvě, 2024 -
Ředitelské volno

ředitelské volno

Více info
po 13 kvě, 2024 - školní dvůr
út 14 kvě, 2024 - školní dvůr
st 15 kvě, 2024 - školní dvůr
čt 16 kvě, 2024 - školní dvůr
pá 17 kvě, 2024 - školní dvůr
so 18 kvě, 2024 -

Virtuální prohlídka

 

zskarlovkanb

pátek, 16 únor 2018 07:07

Návštěva 4.B a 8.A v Labyrintu Divadla Drak

Ve středu 14. února vyrazily třídy 4.B a 8.A do Labyrintu Divadla drak v Hradci Králové. V „hereckém workshophu“ jsme nejprve hráli hry, kde jsme si vyzkoušeli, jaké to je stát na jevišti a vyzkoušeli jsme si některé aktivity spojené s herectvím. Poté nás lektorka stručně seznámila s dějem divadelní hry Romeo a Julie, kterou jsme s její pomocí měli zahrát. Nejprve jsme se museli seznámit s charakteristikou jednotlivých postav. Následovalo hraní a dramatizace jednotlivých scén. Všichni jsme si to náležitě užili.


Navštívili jsme muzeum loutek. Měli jsme možnost vyzkoušet si práci s tradičními loutkami japonského divadla bunraku. Ve skupinkách jsme se stali také režiséry a scénáristy. Vymysleli jsme a zahráli každý svoji vymyšlenou scénku. Jelikož tyto loutky vodí tři lidé, zjistili jsme, že to není úplně jednoduché. Všechny skupiny byly nápadité a velmi kreativní. V Dračí laboratoři jsme si vyzkoušeli hraní loutkového divadla a další nabízené interaktivní a multimediální aktivity. Součástí byla výstava časopisu Raketa. Dopoledne rychle uteklo a my se museli vrátit zpět ke školním povinnostem.

Fotogalerie ZDE.