Vytisknout tuto stránku
úterý, 06 březen 2018 20:12

Spaní ve škole tříd 6. B a 8. C

Spaní ve škole je pro většinu žáků velkým dobrodružstvím. Nebylo tomu jinak ani u tříd 6. B a 8. C, které se rozhodly 15. února ve škole přespat. Po společné večeři na žáky čekal program. Do poslední minuty však vůbec netušili, co je za dveřmi třídy čeká. Třídní učitelky se obrátily na DJ Milana, který pro žáky uspořádal valentýnské DISCO plné světel, laserů, mlhy, svítících náramků či barevných balónků. Za to mu patří velký dík!
Po diskotéce starší žáci zmizeli a začali chystat stezku odvahy. Rozervané kostýmy, strašidelná hudba, škola osvícená pouze svíčkami byla pro mladší žáky dost děsivá, ale všichni stezku absolvovali úspěšně.


Na následujících řádcích si můžete přečíst, jak tento večer prožil Tomáš Vondra, žák třídy 8. C.
Dne 15. 2. jsme spali ve škole. Sraz byl v 17:30 před hlavním vchodem. Bylo nás 12 a všichni se moc těšili, až přijde paní učitelka a otevře dveře. Poté jsme šli do info-centra, protože do třídy jsme nemohli. Čekalo nás totiž překvapení, které pro nás přichystala paní učitelka. Tím překvapením bylo VALENTÝNSKÉ DISCO. Také jsme si objednali k večeři pizzu a kebab. Po úžasné diskotéce jsme začali chystat stezku odvahy pro 6. B. Stezka se vydařila a všem se moc líbila. Až jsme vše uklidnili, chystali jsme si své pelíšky. Pak nám paní učitelka pustila film a šli jsme spát. Ráno 16. 2. jsme vstali, vše uklidili a dali si společnou snídani. V 7: 50 nám začala první vyučovací hodina, všichni byli ospalí a unavení. A to je vše ze spaní ve škole. Všem se to moc líbilo a děkujeme paní učitelce za parádní spaní ve škole i za valentýnskou diskotéku.