rychly baner bakalari final green light

                                                  rychly baner jidelna final green light

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

                                                      rychly baner kontakty final green light

                                                      rychly baner rozvrhy final green light

Přehled akcí

čt 09 kvě, 2024 -
Ředitelské volno

ředitelské volno

Více info
pá 10 kvě, 2024 -
Ředitelské volno

ředitelské volno

Více info
po 13 kvě, 2024 - školní dvůr
út 14 kvě, 2024 - školní dvůr
st 15 kvě, 2024 - školní dvůr
čt 16 kvě, 2024 - školní dvůr
pá 17 kvě, 2024 - školní dvůr
so 18 kvě, 2024 -

Virtuální prohlídka

 

zskarlovkanb

středa, 12 červen 2019 19:01

Společný výlet na Ještěd - 6.A, 7.A, 7.C

Letošní školní rok se pomalu blíží ke konci a nastal čas výletů. Na pondělí 10. června jsme si objednali slunečné letní počasí, koupili jízdenky do Liberce a vyjeli na společný výlet se třídami 7.A a 7.C. Liberecká tramvaj nás dovezla až na konečnou, odkud jsme se vydali prudkým stoupáním k chalupě Pláně v nadmořské výšce 800 m n.m. Rozděleni do pokojů, nasyceni svíčkovou, odpočati po odpoledním klidu jsme se vypravili do bukového pralesa, kde pro nás ekologové Michal a Marta připravili zajímavé aktivity na téma wood wide web.

Po večeři nás učitelé překvapili večerním výstupem na Ještěd. Dominantní kopec s nádherným výhledem a zajímavou technickou stavbou stál rozhodně za to. Večerní vítr přinesl bouřku po horkém dni, ale to jsme byli již ve svých postelích. V úterý jsme se vystřídali se sedmáky. Kdo nebyl na programu, šel ke studánkám na Ještědských terasách. Učili jsme se poznávat místní hmyz i kvetoucí rostliny. Povídali si o prázdninách, rozebírali, co se aktuálně děje ve třídě:-), prostě taková předprázdninová pohoda.
Odpoledne se poslední skupina odebrala do lesa na program a ostatní namíchaní do skupin se věnovali přehazované, cross-country běhu, výtvarnému úkolu, psala se oslavná báseň o Ještědu a připravovali se divadelní scénky na zadané téma. K večeři sekaná, po večeři nanuk, stále teplé počasí, dobrá nálada....
Večer jsme se sešli všichni na louce, kde jsme se nasmáli vymyšleným divadelním kouskům, poslouchali písničky, někteří si zatančili, jiní zablbli v trávě na sjezdovce. Byly to parádní tři dny v krásné přírodě našich hor.
třída 6.A

 

 sablonyII