Vytisknout tuto stránku
úterý, 10 listopad 2020 20:51

Přihlášky na ŠKOLY s TALENTOVOU ZKOUŠKOU (TZ)

Zájemci o připravení přihlášek na školy s TZ, kteří podle instrukcí vyplnili do 8. 11. údaje v systému Bakalář, budou mít přihlášky k vyzvednutí v kanceláři školy proti podpisu v termínu od 13. 11. vždy v čase 7:30 – 14:30. Vyzvednout může přihlášky žák osobně nebo jeho zákonný zástupce.

Po převzetí přihlášek pečlivě zkontrolujte všechny vytištěné náležitosti a doplňte místo, den a podpis uchazeče, jméno zákonného zástupce, jeho datum narození a podpis. Vyžaduje-li to vybraná škola (na odkazu https://www.atlasskolstvi.cz/ najdete konkrétní školu a obor, kde v tabulce najdete ve sloupečku PLP = povinná lékařská prohlídka, zaškrtnutí fajfkou nebo slovo ano), pak nechte přihlášku potvrdit dětským lékařem vašeho dítěte. Nejpozději 30. 11. 2020 musíte odevzdat přihlášku ve vybrané škole.

S přihláškou dostanete dokument Zápisový lístek, ten pouze pečlivě uschovejte doma. Nic nevyplňujte ani ho nikde neodevzdávejte. Veškeré další informace vám včas předáme. Nyní je pouze důležité dokument neztratit a mít ho k dispozici po talentových zkouškách tedy cca leden/únor 2021.

Přihlášky na všechny ostatní školy a učiliště se vyplňují až v lednu 2021, neboť na nich musí být i pololetní vysvědčení z 9. ročníku, opět vás budu včas informovat.

On-line burza středních škol a zaměstnavatelů

Tuto akci jsem vám již zmiňovala, ale plánovaný termín byl přesunut na 10. 12. 2020. Podrobnější informace a burzy škol pro další kraje najdete na https://burzaskol.online/vystavy.

 

Mgr. Soňa Špičáková

kariérový poradce