Vytisknout tuto stránku
pátek, 03 červen 2016 01:01

Taneční aktivity Karlovky

V pátek 13. května 2016 se sešli příznivci tance ve školním klubu na dalším vystoupení ke Dni matek. Všechny taneční skupiny předvedly svoji celoroční práci a musíme je pochválit, jaký velký kus práce udělaly. Za odměnu jely reprezentovat školu na taneční přehlídku do Chlumce n/C. „Skok za krokem“. Nejstarší 3 skupiny byly poslední víkend v květnu na tanečním soustředění „Na ranči U Bareše“. Moc jsme si to užili. Holčičky natrénovaly 5 nových skladeb, hrály hry a soutěžily. 

Fotogalerie ZDE.

Vystoupení Minirebelek a mažoretek Elišek bylo rovněž součástí doprovodného programu na Karlově jízdě. Další vystoupení je čekají v červnu, kdy na pozvání vyjíždí do okolí Nového Bydžova.

V příštím roce opět plánujeme taneční projekt „Děti učí děti“. Zveme všechny holčičky nejenom z Karlovky, ale také z okolních základních škol, 1. týden v září k zápisu do našich tanečních aktivit. Do nejmladších roztleskávaček a mažoretek se mohou přihlásit i předškolačky. Trenérky se těší na svoje malé tanečnice. Naše heslo:“Kdo tancuje pro radost, přijde mezi nás“.

 

Poděkování patří všem našim malým tanečnicím a jejich trenérkám za celoroční práci a vzornou reprezentaci školy.

 

DSCN6960

 

DSCN6967

 

DSCN6972

 

DSCN6976

 

DSCN6986

Média