Vytisknout tuto stránku
úterý, 19 leden 2021 14:17

Výroba záložek

Ahoj všem na Karlovce!
Dovolte, abychom vám jménem našeho školního Ekotýmu popřáli lepší rok 2021! Ať se Vám splní všechna přání…..
Před Vánocemi jsme namalovali a napsali desítky Malovaných dopisů, které jsme zaslali osamělým seniorům. Dostali jsme od té doby mnoho dopisů plných vděčnosti, díků a milých slov. Rozhodli jsme se tedy, že naše Ekoškola bude v dělání dobrých skutků pokračovat a rádi bychom vám představili druhou část naší pomoci. Učitelé a ostatní zaměstnanci školy budou malovat hrníčky, které s vašimi výrobky zašleme k příležitosti svátku Svatého Valentýna 14. února do našich domovů důchodců.
A jaký úkol čeká na Vás?


ZÁLOŽKA
- vezměte si papír libovolného podlouhlého formátu (klidně větší!), na výšku, či na šířku – výtvor budete opět fotit a posílat mailem, následně bude obrázek vložen do školní jednotné šablony a zalaminován


technika: libovolná
- malba – tempera, anilinky, vodovky…
- kresba - tuš, pastelky, pero, tužka…
- nebo můžete kombinovat


námět: to, co máte rádi
- ornamenty, abstrakce, dekorativní motivy…
- konkrétní obrázky – příroda, zájmy, postavy, detaily…
- nápisy – grafity… (pozor na vhodnost obsahu!)

 

Nebojte se toho, víte, že ve výtvarce není nic špatně ;)

Snažte se být originální a my se moc těšíme na výtvory, které opět posílejte naskenované, nebo vyfocené na email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Za Ekotým Vám děkují S-S-S ( SYROVÁ – SOUKALOVÁ - SIROTKOVÁ)

PS: Pokud budete mít jakýkoliv dotaz, neváhejte nám napsat: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

obrazek zalozka

zalozka2