Vytisknout tuto stránku
středa, 19 září 2018 08:15

Karlovka zabodovala v ekologické kampani Silent Forest

Na konci loňského školního roku se naše ekoškola zapojila do projektu Silent Forest, který má za cíl upozornit na současný masivní úbytek a vymírání ptačích druhů v tropických deštných lesích v jihovýchodní Asii.
Soutěžní úkol, který byl zadán v rámci této kampaně Zoologickou zahradou Liberec, spočíval ve vytvoření vlastního originálního textu na zadanou melodii, již složila Zoo Chester ve Velké Británii, a následně tento produkt zakomponovat do krátkého videa.
Komise regionálního kola vybrala naše video jako absolutního vítěze Libereckého, Středočeského a Královéhradeckého kraje, čímž si zároveň naše škola zajistila postup do celostátního kola.


Touto cestou bych chtěla poděkovat nejen kolegyni Mgr. Lence Syrové za odborné vedení výtvarné a taneční části projektu, ale i všem našim žákům, kteří se dobrovolně rozhodli tuto ekologickou kampaň podpořit. Všechny zúčastněné může hřát nejen dobrý pocit ze smysluplné práce, ale dokonce se mohou těšit i na zaslouženou odměnu v podobě komentované prohlídky liberecké zoologické zahrady.


Mgr. Lucie Kubincová

Vidoe naleznete ZDE: https://uloz.to/live/!IdCKRgFqiKc5/ptaci-pisen-mp4