rychly baner bakalari final green light

                                                  rychly baner jidelna final green light

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

                                                      rychly baner kontakty final green light

                                                      rychly baner rozvrhy final green light

Přehled akcí

st 03 dub, 2024 -
Zápis do 1. třídy

Zápis do 1. ročníku

Více info
čt 04 dub, 2024 -
Zápis do 1. třídy

Zápis do 1. ročníku

Více info
čt 11 dub, 2024 16:00 - 17:00 -
Třídní schůzky

Třídní schůzky I. a II. stupně

Více info
čt 18 dub, 2024 -
so 20 dub, 2024 -
čt 09 kvě, 2024 -
Ředitelské volno

ředitelské volno

Více info
pá 10 kvě, 2024 -
Ředitelské volno

ředitelské volno

Více info
so 18 kvě, 2024 -

Virtuální prohlídka

 

zskarlovkanb

čtvrtek, 08 duben 2021 11:14

Den offline na Karlovce :)

My Karlováci - učitelé i žáci jsme online už dlouho. Distanční výuku už oboustranně zvládáme. První teplé jarní dny nás přivedly na myšlenku dát si na den pauzu. Tedy být jeden den offline. Učitelé dali hlavy dohromady a zrodil se soubor aktivit, ze kterých si každý zvolil podle svého. Činnosti byly rozděleny na povinné, volitelné a nepovinné. Každá z nich byla bodově ohodnocena. A začalo se soutěžit v rámci tříd. I počasí vyšlo bezvadně.
Moc nás potěšila také odezva ze strany rodičů, kteří zažili snídani do postele, pak měli klid na práci, protože děti běhaly, jezdily, skákaly a fotily venku. O polední pauze je překvapila pohrabaná zahrady a jarní výzdoba v kuchyni. Večerní finále obstarala celorodinná hra Hlava, ruce, nohy. Pak už jen horká vana se šumivými koulemi do koupele…
Velké poděkování patří vedení školy, všem učitelům, ale hlavně našim žákům. Dokázali jste, že dokážeme být skvělá parta i na dálku.
Jsem Karlovák, a jsem za to rád ☺.


Umíme být offline i online. Buďte s námi. Sledujte Facebook a Instagram školy.

 

 

Z pohledu kluka ☺

Offline den se mi líbil, protože jsem konečně na jeden den přestal používat počítat a mohl jsem si vybrat takové aktivity, které mě velmi bavily. Fakt jsem se nenudil. Nejtěžší bylo si to naplánovat, a proto jsem s tím začal už večer. Plánoval jsem to do detailu, protože jsem chtěl vyhrát a pomoci třídě získat body. Snídaně pro rodiče byla v pohodě, protože to občas i dělám. Za to nakreslit pohled byl už těžší úkol, ale chtěl jsem udělat radost babičce a dědovi, které jsem dlouho neviděl. Procházku jsem vymyslel tak, abych cestou vyfotil památky a hodil pohled do schránky. Nakonec jsem doma pomohl s výzdobou. Pověsil jsem věnec na dveře. Bodů jsem nasbíral hodně, to bylo dobrý, ale hlavně jsem si to moc užil a rád bych to někdy zopakoval.

Z pohledu dívky☺

Offline den byl super den!
Konečně jsem ráno vstala a nemusela jít rovnou k počítači. Mně se ten den opravdu moc líbil. Měla jsem dobrej pocit, že dělám něco pro sebe, rodiče, babičku a dědu i naši Zemi a ještě k tomu zábavně. Klidně bych si ten den znova zopakovala.

 

Galerie Obrázků