Vytisknout tuto stránku
čtvrtek, 23 duben 2020 06:54

1.A malovala pro seniory

Kromě domácího učení se někteří žáci z 1.A věnovali kreslení obrázků pro babičky a dědečky v domovech seniorů. Chtěli je svými kresbami potěšit v době, kdy k nim nemohou rodinní příslušníci a zvednout jim tak náladu. V některých rodinách se zapojili i sourozenci. Obrázky jsme nafotili a mailem odeslali do domovů.Obrázky udělaly radost. Dokonce někteří senioři v rámci svých možností dětem také poslali obrázky.


REAKCE:


1. Dobrý den.
Moc Vám a dětem děkujeme. Email s obrázky předám sociálním pracovnicím, které se postarají o to, aby obrázky viděli naši klienti a určitě pošleme zpětnou vazbu.
Zdravíme a přejeme i Vám hodně sil a dětem radost z učení i slunečných dnů. Víme, že zvláště pro prvňáčky je toto období velmi těžké a o to víc nás těší, že si dokáží vzpomenout i na druhé a udělat našim klientům radost.
Ještě jednou moc děkujeme.


Ing. Šárka Rutschová
Ředitelka Domov důchodců Humburky


2. Dobrý den,
velice děkujeme za Vaše nádherné obrázky. Naše uživatele jste všichni moc potěšili a proto Vám nazpět posílají zase obrázky od nich.
Děkuji a jsem s přátelským pozdravem


Bc. Michaela Kopta Šedivá
Domov Arreta o.p.s.

 

3. Dobrý den.
Děkujeme Vám moc za obrázky a hezký vzkaz.
Obrázky vytisknu a dám u nás na nástěnky a ležícím klientům nechám vytisknout.
Jste moc hodní a vážíme si Vaší podpory. Poděkování také umístím na náš web a dám tam i fotky, jak jsou obrázky na chodbách.

S pozdravem

Mgr. Eliška Hradilová, DiS.
sociální pracovnice
domov pro seniory a domov se zvláštním režimem Brno

 

Za děti z 1.A Mgr. Tobolková Irena

 

Prvňáčkům i paní učitelce za jejich počin děkujeme!