Vytisknout tuto stránku
sobota, 13 srpen 2022 18:09

Zahrada Josefa Verfla 2022

Jako každý rok se v období Svatovavřinecké pouti konala v prostorách naší školy prodejní výstava Zahrada Josefa Verfla. Díky příznivému počasí, pestré nabídce vystavovatelů, dobrému jídlu a pití a bohatému kulturnímu programu se opět podařilo vytvořit na Karlovce příjemnou rodinnou atmosféru, kterou jsme si všichni užili.

V sobotu své umění předvedla skupina historických šermířů Servus Bellum, malé návštěvníky potěšila pohádka v podání divadelního spolku Zvonek z Hořic nebo možnost vyfotit se s papoušky. O hudební doprovod se postaral studentský orchestr Regioband a Beny rock. Nedělní dopolední program byl opět věnován dětem, pohádku pro ně zahrálo loutkové divadlo Kozlík. Odpoledne k poslechu zahrál Mike Cole a folková skupina Kantoři.

V zóně společnosti Elektrowin a.s., která provozuje systém pro sběr, využití a odstranění elektroodpadu, byl pro děti připraven skákací hrad. V rámci výstavy bylo také přístupné Přírodovědné centrum školy, kde mohli návštevníci obdivovat tamaríny žlutoruké.

Děkujeme všem návštevníkům, vystavovatelům, účinkujícím, organizátorům z výboru SRPŠ, zaměstnancům školy, zejména pak paní Andree Kmínkové a Renatě Říhové za přípravu této akce. Těšíme se na viděnou v přístím roce!

Akce se konala za finanční podpory Města Nový Bydžov.