rychly baner bakalari final green light

                                                  rychly baner jidelna final green light

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

                                                      rychly baner kontakty final green light

                                                      rychly baner rozvrhy final green light

Přehled akcí

so 20 dub, 2024 -
so 18 kvě, 2024 -

Virtuální prohlídka

 

zskarlovkanb

Kalendář akcí

 

Karlova jízda

 

sobota, 15 květen 2021 -
sobota, 15 květen 2021 -  

 

Od: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.     Kontakt:

 

Karlova jízda bude!

Vážení přátelé Karlovy jízdy, vzhledem k současné situaci, kdy je těžké dopředu odhadnout, jaká pravidla pro konání hromadných akcí budou platná v polovině května, je pro nás nemožné Karlovu jízdu uskutečnit v obvyklém formátu jednodenní hromadné akce. Protože však vidíme smysl této akce, rozhodli jsme se, že letošní rok pro vás Karlovu jízdu připravíme v trochu jiném duchu.

 

Jak bude Karlovka vypadat?

Přihlásit se můžete v sobotu 15.5.2021 od 8:00 do 14:00 na školním dvoře nebo v průběhu celého měsíce od 17.5 do 15.6.2021 v pokladně školní jídelny (vchod C) od pondělí do pátku od 8:00 do 14:00.

Startovné bude formou minimálního příspěvku 100 Kč. Za tento příspěvek získáte originální ponožky, podle kterých vás na trati každý pozná a tištěnou mapu trasy.

 

Na zdolání vámi vybrané trasy budete mít celý měsíc od 15.5. do 15.6.2021. Je jen na vás a případných aktuálních nařízeních vlády s kým a kdy trasu zdoláte. Trasu můžete projet na kole, elektrokole, koloběžce nebo proběhnout.

Pokud jste závodivé povahy, je pro vás na střední trati připravena soutěž v podobě krále kopců Karlovky. První tři místa v kategorii čeká odměna. Bližší informace o soutěži objevíte na webových stránkách školy během příštího týdne.

Trasa bude značená pouze šipkami na silnici (nebude trvalé značení v lese). Nebojte se, neztratíte se. K dispozici budete mít GPS záznam trasy a tištěnou mapu.

Těšíme se na vaši účast!

kolektiv Karlovky

 

 

Místo: .

Další informace:

 

Kategorie: Sportovní akce