rychly baner bakalari final green light

                                                  rychly baner jidelna final green light

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

                                                      rychly baner kontakty final green light

                                                      rychly baner rozvrhy final green light

Přehled akcí

čt 09 kvě, 2024 -
Ředitelské volno

ředitelské volno

Více info
pá 10 kvě, 2024 -
Ředitelské volno

ředitelské volno

Více info
po 13 kvě, 2024 - školní dvůr
út 14 kvě, 2024 - školní dvůr
st 15 kvě, 2024 - školní dvůr
čt 16 kvě, 2024 - školní dvůr
pá 17 kvě, 2024 - školní dvůr
so 18 kvě, 2024 -

Virtuální prohlídka

 

zskarlovkanb

čtvrtek, 09 červen 2016 11:00

Víkendový pobyt třídy 5.B ve Strážném

Přestože nám zbývá do konce školního roku ještě pár dní, vyrazila naše třída 5.B na ROZLUČKOVÝ POBYT do Strážného v Krkonoších. Penzion, kde jsme se ubytovali, nás pohostil výborným jídlem v krásném prostředí. Snídani jsme si vybírali ze švédských stolů, při obědě jsme si pochutnávali na řízku, borůvkových knedlících nebo špagetách. Počasí nám přálo, proto jsme trávili hodně času venku v nádherném horském terénu. Obě paní učitelky – Pavlína Valentová a Soňa Firbacherová pro nás připravily spoustu her a soutěží. Kousek od naší chalupy bylo hřiště, kde nás to strašně bavilo. Vyřádili jsme se tu při hře s vtipným názvem „Průjem“. Do lesa jsme šli hrát pro nás nejoblíbenější hru „Rytíře“. Na chvíli se z nás stali prospektoři, zabloudili jsme do středověku a navázali jsme spojení se záhrobím.

Vstávali jsme v 7 hod a večerka byla ve 22 hod. Moc se nám líbila diskotéka, při které jsme se perfektně pobavili a náramně zasmáli. Trošku jsme si odpočinuli od rodičů, trošku víc jsme se poznali, ale hlavně si každý z nás odvezl dobrý pocit, spoustu veselých zážitků a hromadu vzpomínek. Na chalupě se nám líbilo a ani se nám nechtělo odjíždět. Bylo by fajn, kdybychom se do Krkonoš mohli znovu vydat.


Žáci 5.B

Fotogalerii naleznete ZDE.