rychly baner bakalari final green light

                                                  rychly baner jidelna final green light

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

                                                      rychly baner kontakty final green light

                                                      rychly baner rozvrhy final green light

Přehled akcí

čt 09 kvě, 2024 -
Ředitelské volno

ředitelské volno

Více info
pá 10 kvě, 2024 -
Ředitelské volno

ředitelské volno

Více info
po 13 kvě, 2024 - školní dvůr
út 14 kvě, 2024 - školní dvůr
st 15 kvě, 2024 - školní dvůr
čt 16 kvě, 2024 - školní dvůr
pá 17 kvě, 2024 - školní dvůr
so 18 kvě, 2024 -

Virtuální prohlídka

 

zskarlovkanb

sobota, 30 září 2023 19:47

Adaptační pobyt 6. ročníku

Na adaptační pobyt vyrazili žáci šestého ročníku se svými třídními učitelkami a paní asistentkou do Tábora Běleč nad Orlicí, a to v termínu od 25. do 27. září. Přestože byl kalendářně konec prvního podzimního měsíce, počasí jsme měli téměř letní, a tak není divu, že se našli někteří otužilci, kteří se neváhali po namáhavém putování osvěžit v rybníku Marokánka. Téměř veškeré aktivity probíhaly týmově ve skupinách, kdy se pro splnění úkolu museli zapojit všichni členové týmu.

Většina úkolů byla sportovního charakteru, ale našly se i takové, kdy bylo zapotřebí zapojit důvtip. Na adaptačním pobytu se běhalo, plnily se bojové úkoly, museli jsme překonat strach nejen na noční stezce odvahy, ale i při lovení míčků na rybníce za pomoci lodiček a pádel, kdy se všem podařilo vrátit zpět bez nechtěného vykoupání. Také jsme se proměnili v kontruktéry vzducholodí, stříleli ze vzduchovky, hráli míčové hry, dováděli v písku, nechybělo ani opékání buřtů či noční diskotéka. Paleta aktivit byla velmi pestrá, takže se zabavil úplně každý. Věřím, že skupinový duch vzájemné pomoci nám vydrží i ve školních lavicích.

Mgr. Lucie Kubincová

Galerie Obrázků