rychly baner bakalari final green light

                                                  rychly baner jidelna final green light

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

                                                      rychly baner kontakty final green light

                                                      rychly baner rozvrhy final green light

Virtuální prohlídka

 

zskarlovkanb

středa, 15 květen 2024 07:59

Sezóna školních výletů zahájena třídou 9. B

Dny 13. a 14. května jsme se žáky 9. B strávili na školním výletě v kempu Zelené údolí v Mladějově. Počasí nám přálo, ráno jsme se sešli na vlakovém nádraží v Bydžově a vyrazili do Mladějova. V kempu jsme se rozdělili do chatek a po vybalení věcí a povlečení postelí jsme se šli občerstvit do restaurace v kempu, kde jsme měli zajištěné stravování. Po obědě jsme se vydali na nedalekou zříceninu Pařez. Cestou zpátky jsme nasbírali dříví na táborák.

Po příchodu zpět nás čekala večeře a po ní jsme využili sportovní aktivity v kempu – ping pong, volejbalové hřiště, líný tenis, … nebo děti jen tak lenošily. Večer jsme ještě opekli buřty. Před večerkou někteří stihli ještě zhlédnout hokejový zápas. Ráno po snídani si děti zahrály volejbal, poklidily chatky a po obědě jsme se vydali na zpáteční cestu. Výlet jsme si mooooc užili.

Ing. Pavlína Nožičková