rychly baner bakalari final green light

                                                  rychly baner jidelna final green light

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

                                                      rychly baner kontakty final green light

                                                      rychly baner rozvrhy final green light

Přehled akcí

so 20 dub, 2024 -
čt 09 kvě, 2024 -
Ředitelské volno

ředitelské volno

Více info
pá 10 kvě, 2024 -
Ředitelské volno

ředitelské volno

Více info
po 13 kvě, 2024 - školní dvůr
út 14 kvě, 2024 - školní dvůr
st 15 kvě, 2024 - školní dvůr
čt 16 kvě, 2024 - školní dvůr
pá 17 kvě, 2024 - školní dvůr
so 18 kvě, 2024 -

Virtuální prohlídka

 

zskarlovkanb

sobota, 29 srpen 2020 16:47

Podmínky a pravidla provozu školy, školní družiny a školního klubu ve školním roce 2020/2021 vzhledem k výskytu onemocnění Covid 19

Zákaz vstupu osob do budovy školy s příznaky infekčního onemocnění (jako např. zvýšená teplota, horečka, kašel, rýma, dušnost, bolest v krku, bolest hlavy, bolesti svalů a kloubů, průjem, ztráta chuti a čichu apod.).

V případě že jsou tyto příznaky u žáka patrné již při příchodu a je přítomen jeho zákonný zástupce, nebude žák do školy vpuštěn.

V případě, že jsou tyto příznaky patrné a není přítomen zákonný zástupce žáka, oznámí škola tuto skutečnost zákonnému zástupci a ten musí zajistit bezodkladné vyzvednutí, převzetí žáka před vstupem do budovy školy.

V případě, že se tyto příznaky objeví, jsou patrné v průběhu vyučování, bude žákovi poskytnuta rouška a bude umístěn do izolace od ostatních přítomných ve škole. Současně bude informován zákonný zástupce o nutnosti bezodkladného vyzvednutí žáka ze školy. Žák opustí v co možná nejkratším čase budovu školy.

Ve všech uvedených případech platí, že zákonný zástupce žáka kontaktuje praktického lékaře, který rozhodne o dalším postupu.

Žákovi, případně zaměstnanci školy s přetrvávajícími příznaky infekčního onemocnění, které je projevem chronického onemocnění, včetně alergického onemocnění (rýma, kašel), je umožněn vstup do školy pouze v případě, prokáže-li, že netrpí infekčnínemocí. Tuto skutečnost žákovi potvrzuje praktický lékař pro děti a dorost.

Pro osoby v budově školy platí důsledné dodržování osobní a respirační hygieny.

Zákaz vstupu zákonných zástupců a cizích osob do prostorů školy, školní družiny a školního klubu, mimo neodkladného úředního jednání. Pro úřední jednání využijte vchod A (vstup na II. stupeň), pro placení stravy a přihlašování strávníků vchod C (vstup pro I. stupeň) a to od 8.00 – 8.30 a od 14.00 – 14.30. Prosíme o upřednostnění dálkových forem komunikace (systém Koments, školní telefon, internetové bankovnictví, email). Toto nařízení neplatí pro první školní den 01. 09. 2020 pro zákonné zástupce žáků prvních ročníků. Prosíme v zájmu ochrany vašich dětí při vstupu a pohybu ve škole o použití roušky.

Zákaz volného pohybu žáků v prostoru školy o přestávkách. Žáci tráví přestávky ve svých třídách, je jim dovoleno odejít na toaletu.

Žáci přecházejí pouze na hodiny tělesné výchovy, anglického jazyka, německého jazyka, hudební výchovy, výtvarné výchovy a volitelné předměty. Další přesuny žáků určí vyučující na základě nutného splnění cílů výuky např. laboratorní práce, vaření.

Školní bufet funguje pouze při ranním příchodu žáků do školya smějí ho využít jen žáci I. stupně.

Distanční výuka bude poskytována pouze pokud se onemocnění, nebo karanténa bude týkat více jak 50% účastníků konkrétní třídy, nebo oddělení.

Jako hlavní informační kanál bude pro zisk informacío formách výuky používán Komens v systému Bakaláři a pro samotnou výuku Google aplikace. Žádáme vás o kontrolu vašich přístupů do systému Bakaláři. V případě nefunkčních přístupových údajů využijte "Zapomenuté heslo" nebo kontaktujte emailem vedení školy: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Žáci mají povinnost se distančně vzdělávat.

Provoz školní družiny a školního klubu: Vzhledem k zákazu pohybu cizích osob v prostoru školy, je stanoven pevný časový rozvrh, ve kterém je umožněn vstup žáků do školní družiny a školního klubu. Jejich předávání a vyzvednutí probíhá u vchodu C (vstup do školní jídelny). Na případný pozdní příchod žáka nebude brán zřetel. Mimo stanovené termíny není žákům umožněn vstup do budovy školy. Škola bude uzamčena a otevírá se až v 7:30.

Termíny pro vstup a vyzvednutí žáků platné pro školní družinu a školní klub:

Vstup žáků 6:00, 6:30, 7:00

Vyzvednutí 13:30, 14:30,15:00, 15:30, 16:00

Zápis do školní družiny proběhne 01.09.2020 od 7:30 do 9:00 dole u šatny 1. stupně

 

Mgr. Jan Bohdanecký

ředitel školy