rychly baner bakalari final green light

                                                  rychly baner jidelna final green light

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

                                                      rychly baner kontakty final green light

                                                      rychly baner rozvrhy final green light

Přehled akcí

čt 09 kvě, 2024 -
Ředitelské volno

ředitelské volno

Více info
pá 10 kvě, 2024 -
Ředitelské volno

ředitelské volno

Více info
po 13 kvě, 2024 - školní dvůr
út 14 kvě, 2024 - školní dvůr
st 15 kvě, 2024 - školní dvůr
čt 16 kvě, 2024 - školní dvůr
pá 17 kvě, 2024 - školní dvůr
so 18 kvě, 2024 -

Virtuální prohlídka

 

zskarlovkanb

pátek, 20 říjen 2017 04:18

Do lesa s lesníkem

Čtvrté třídy v úterý 17. října vyrazily do lesa. V lese nás čekali zástupci Městských lesů Nový Bydžov, lesní pedagogové z Ústavu pro hospodářskou úpravu lesa, zaměstnanci Dřevo NB s.r.o. a hlavní organizátorka Ing. Stanislava Šejblová z Nadace dřevo pro život. Den byl zahájen nástupem, slavnostním troubením a rozdělením do jednotlivých skupin. Poté se děti přesouvaly na 6 stanovišť – zalesňování a semenářství, výchova mladých porostů a vyznačování těžeb v probírkách, myslivost a péče o zvěř, technika měření stromů, těžební činnost a přibližování dřeva a kreativní dílna.


Na závěr si při nástupu děti opět vyslechly slavnostní fanfáru a za odměnu a jejich úžasnou dopolední snahu a aktivitu dostaly koláče. Při otázce Co se vám líbilo nejvíce? Zazněla jednohlasná odpověď – Všechno!
Děti nasedly do autobusu unavené, ale spokojené plné dojmů a nových poznatků. Velké poděkování za tuto celou akci patří Ing. Stanislavě Šejblové.

Fotogalerie ZDE.