rychly baner bakalari final green light

                                                  rychly baner jidelna final green light

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

                                                      rychly baner kontakty final green light

                                                      rychly baner rozvrhy final green light

Přehled akcí

čt 18 dub, 2024 -
so 20 dub, 2024 -
čt 09 kvě, 2024 -
Ředitelské volno

ředitelské volno

Více info
pá 10 kvě, 2024 -
Ředitelské volno

ředitelské volno

Více info
so 18 kvě, 2024 -

Virtuální prohlídka

 

zskarlovkanb

čtvrtek, 13 říjen 2022 18:47

Výzva 72 hodin aneb zvelebujeme okolí naší školy

V rámci celorepublikové dobrovolnické kampaně Výzva 72 hodin jsme se letos rozhodli upravit zelený pás u školní jídelny. Za pomoci Technických služeb Nový Bydžov se nám podařilo terén upravit natolik, že jsme středeční odpoledne mohli věnovat osázení a výstavbě vyvýšených záhonů. Sešlo se nás opravdu mnoho, a tak nám šla práce pěkně od ruky. Nechyběli ani pomocníci z řad rodičů, asistentů, učitelů. Vybudovali jsme tak dva nové záhony, osázeli je, zaplnili materiálem, umístili krmítko, pítko. Nezapomněli jsme ani na výsadbu ovocných stromů, které jsme získali sponzorsky právě díky projektu Výzva 72 hodin.

Všem, kteří nám přišli pomoci, patří velké poděkování. Jmenovitě děkujeme p. Kaňkovi, pí Jirsákové, Ing. Kubánkovi, p. Bartoníčkovi, p. Kučerovi a p. Gureckému z Výzvy 72 hodin. Máme dobrý pocit, že jsme si tu naši školu zase o chloupek více vylepšili. Nyní nám zbývá doufat, že se nenajde nikdo, kdo nám bude škodit, ničit, trhat a pošlapávat naši práci. A kdo se přijdete pokochat, již brzy si budete moci sednout i na novou lavičku.                                                

Karlovácký Ekotým