rychly baner bakalari final green light

                                                  rychly baner jidelna final green light

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

                                                      rychly baner kontakty final green light

                                                      rychly baner rozvrhy final green light

Přehled akcí

st 03 dub, 2024 -
Zápis do 1. třídy

Zápis do 1. ročníku

Více info
čt 04 dub, 2024 -
Zápis do 1. třídy

Zápis do 1. ročníku

Více info
čt 11 dub, 2024 16:00 - 17:00 -
Třídní schůzky

Třídní schůzky I. a II. stupně

Více info
čt 18 dub, 2024 -
so 20 dub, 2024 -
čt 09 kvě, 2024 -
Ředitelské volno

ředitelské volno

Více info
pá 10 kvě, 2024 -
Ředitelské volno

ředitelské volno

Více info
so 18 kvě, 2024 -

Virtuální prohlídka

 

zskarlovkanb

pondělí, 17 srpen 2020 11:23

Zahrada Josefa Verfla

O vavřinecké pouti se na Karlovce konal již 23. ročník prodejní výstavy Zahrada Josefa Verfla. Co se vystavovalo? Tradičně kvetoucí rostliny, kaktusy, řemeslné výrobky, obrazy, přírodní kosmetika, patchwork nebo včelařské produkty.

Mnozí lidé si odnesli krásné květiny, rybičky do akvárií nebo nějakou drobnost ke zkrášlení svých domovů. V jedné ze tříd se mohli návštěvníci seznámit s činností školy a úspěchy našich žáků.

Počasí se za dobrou přípravu pořadatelům odměnilo a po oba dny bylo krásně. Toho návštěvníci využili i při posezení na školním dvoře, kde pro ně byl připraven bohatý kulturní program. V sobotu své umění předvedla skupina historických šermířů Servus Bellum, malé návštěvníky potěšila pohádka v podání divadélka Kozlík. Odpoledne patřilo hudbě, vystoupení novobydžovské folkové skupiny Kantoři tleskal zaplněný školní dvůr. Sobotní program zakončil americký hudebník Mike Cole. V neděli vystoupila děvčata z taneční skupiny Diamonds Nový Bydžov, odpoledne zpříjemnil pop - rockový studentský orchestr Regioband. V zóně společnosti Elektrowin a.s., která provozuje systém pro sběr, využití a odstranění elektroodpadu, byl pro děti připraven skákací hrad, zábavné soutěže a kvízy týkající se recyklace elektra. V rámci výstavy bylo také přístupné Přírodovědné centrum školy, kde po celé dva dny informoval návštěvníky o našich zvířátkách Mgr. Jaromír Kubelka.

Děkujeme všem organizátorům z výboru SRPŠ, zúčastněným pedagogům školy, zejména pak paní Andree Kmínkové a Renatě Říhové za organizaci této akce. Akce se konala za finanční podpory Nadačního fondu města Nový Bydžov a Města Nový Bydžov.