rychly baner bakalari final green light

                                                  rychly baner jidelna final green light

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

                                                      rychly baner kontakty final green light

                                                      rychly baner rozvrhy final green light

Přehled akcí

so 20 dub, 2024 -
čt 09 kvě, 2024 -
Ředitelské volno

ředitelské volno

Více info
pá 10 kvě, 2024 -
Ředitelské volno

ředitelské volno

Více info
po 13 kvě, 2024 - školní dvůr
út 14 kvě, 2024 - školní dvůr
st 15 kvě, 2024 - školní dvůr
čt 16 kvě, 2024 - školní dvůr
pá 17 kvě, 2024 - školní dvůr
so 18 kvě, 2024 -

Virtuální prohlídka

 

zskarlovkanb

středa, 26 červen 2019 05:03

Celoroční projekt v 2. B

Celý rok nás provázeli skřítkové, zvířátka a jiná havěť. Na začátku projektu jsme dostali dopis od domácích skřítků, kteří se pomocí atlasu dostali do lesa. Žádali nás, abychom jim pomohli. Měli jsme za úkol zjistit toho o lese co nejvíce a tak jim pomoci. Skřítkové v lese zjistili, že pomoc potřebuje i zakletá víla a my ji můžeme vysvobodit svým vhodným chováním. Každé dítě se stalo odborníkem na jedno zvíře či rostlinu a zjišťovalo, kde bydlí, čím se živí, kdo ho ohrožuje. Několikrát jsme se vypravili do lesa. Les jsme poznávali, hledali stopy a znamení zvířat, přemýšleli jsme, jak jsou živočichové propojeni, jak funguje ekosystém les, skřítkům jsme vystavěli zimní i letní obydlí.

 

Les jsme poznávali všemi smysly a někdy jsme se stali dokonce zvířetem. Při svém putováním jsme potkali i skřítka Pelíška a poznávali jeho zahrádku. Díky naší pomoci se lesní skřítci dostali zpět domů a i vílu jsme vysvobodili. Naše dobrodružství dobře skončilo a těšíme se na další.

Galerie Obrázků