rychly baner bakalari final green light

                                                  rychly baner jidelna final green light

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

                                                      rychly baner kontakty final green light

                                                      rychly baner rozvrhy final green light

Přehled akcí

st 03 dub, 2024 -
Zápis do 1. třídy

Zápis do 1. ročníku

Více info
čt 04 dub, 2024 -
Zápis do 1. třídy

Zápis do 1. ročníku

Více info
čt 11 dub, 2024 16:00 - 17:00 -
Třídní schůzky

Třídní schůzky I. a II. stupně

Více info
čt 18 dub, 2024 -
so 20 dub, 2024 -
čt 09 kvě, 2024 -
Ředitelské volno

ředitelské volno

Více info
pá 10 kvě, 2024 -
Ředitelské volno

ředitelské volno

Více info
so 18 kvě, 2024 -

Virtuální prohlídka

 

zskarlovkanb

úterý, 17 březen 2020 06:52

Informace k průběhu výuky v době uzavření školy

I když je škola v souvislosti s opatřeními zamezujícími šíření nemoci COVID 19 uzavřena, neznamená to, že naši žáci mají prázdniny. Vyučující se velmi rychle přizpůsobili situaci a chystají každý den žákům studijní materiály a úkoly na domácí přípravu. Vyučující prvního stupně využívají zejména školní komunikační kanál Komens programu Bakaláři, kam pravidelně vkládají dětem úkoly. Prosíme tedy o pravidelnou kontrolu rodičovských účtů programu Bakaláři. Pokud neznáte heslo pro přístup do aplikace, využijte možnost zapomenuté heslo na webových stránkách školy, nebo kontaktujte telefonicky školu, heslo vám bude přiděleno.

Vyučující druhého stupně používají pro komunikaci se žáky aplikaci Google učebna, která je moderním nástrojem pro zadávání úkolů. Tato aplikace umožňuje sdílet dokumenty mezi žáky a učitelem, nahrát mluvený komentář, komunikovat mezi všemi účastníky kurzu a v neposlední řadě dává možnost vyučujícímu hodnotit a opravovat zasílané práce. Přístupové kódy do jednotlivých učeben byly zaslány rodičům prostřednictvím Bakalářů.

Současně jsme rodiče upozorňujeme na zpřístupnění online učebnic Nová škola a Fraus, portálu Scio pro přípravu k přijímacím zkouškám nebo databáze online knih zdarma.

Pro žáky 1. tříd připravilo nakladatelství Nová škola online výuku na youtube. 

Využít lze i webové stránky www.skolaposkole.cz nebo www.skolakov.eu.

Pro rodiče žáků, kteří nemají přístup k internetu, jsme schopni materiály po dohodě připravit v tištěné podobě.

Prosíme rodiče o spolupráci a dohled na pravidelnou přípravu dětí, abychom co nejvíce zmírnili dopady uzavření škol na vzdělávání dětí.

Zároveň vás chceme informovat, že ZŠ Karla IV. byla zařazena Královéhradeckým krajem do seznamu škol, které budou s účinností od 17. března 2020 vykonávat nezbytnou péči o děti ve věku od 3 do 10 let, jejichž zákonní zástupci jsou zaměstnanci bezpečnostních sborů, obecní policie, poskytovatelů zdravotních služeb, orgánů ochrany veřejného zdraví a příslušníci ozbrojených sil. Jsme připraveni v případě potřeby se o tyto děti postarat.