rychly baner bakalari final green light

                                                  rychly baner jidelna final green light

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

                                                      rychly baner kontakty final green light

                                                      rychly baner rozvrhy final green light

Přehled akcí

čt 09 kvě, 2024 -
Ředitelské volno

ředitelské volno

Více info
pá 10 kvě, 2024 -
Ředitelské volno

ředitelské volno

Více info
po 13 kvě, 2024 - školní dvůr
út 14 kvě, 2024 - školní dvůr
st 15 kvě, 2024 - školní dvůr
čt 16 kvě, 2024 - školní dvůr
pá 17 kvě, 2024 - školní dvůr
so 18 kvě, 2024 -

Virtuální prohlídka

 

zskarlovkanb

neděle, 04 červen 2017 16:56

Divadelní představení Romeo a Julie

Žáci tříd 8. A a 8. C vyjeli se svými třídními učitelkami do Klicperova divadla v Hradci Králové, kde zhlédli představení Romeo a Julie. Klasický příběh velké lásky v režii Davida Drábka byl zasazen do současnosti. Jak se představení našim studentům líbilo, můžete posoudit sami z jejich krátkých reakcí.


Představení Romeo a Julie se mi opravdu moc líbilo. Asi není nic, co bych zkritizovala. Vůbec by mi nevadilo, kdybych tam jela ještě jednou.

Monika Ronešová


Představení bylo tragické, ale zároveň i zábavné. Velice se mi líbilo. Nejvíce mě tam zaujaly tyto postavy: otec Julie, její chůva a Rom v červené teplákové soupravě. Líbila se mi více druhá část, jelikož byla více zábavná.

Kateřina Vejvodová


Na představení Romeo a Julie se mi líbilo, že to bylo vtipné, i když tam režisér nechal scénu, jak Julie a Romeo umírají. Bylo to zaměřené na dnešní dobu, jak se chováme k lidem jiné barvy pleti. Byly tam vtipné scény, ale i takové, nad kterými se člověk zamyslel.
Nikola Kopecká


V úterý jsme byli v divadle na Romeovi a Julii. Moc se mi to líbilo, nejvíce mě zaujal Benvolio, týpek v červené teplákové soupravě. Ono to bylo celé super, ale ten týpek byl nejlepší. Hodně se mi líbilo, že tam nejen hráli, ale i zpívali. Klidně bych na to jela znovu.
Aneta Matysová


Představení Romeo a Julie se mi moc líbilo, protože tam ukázali problémy dnešní doby, např. odsuzování lidí romského původu. Představení bylo velmi vtipné, občas trochu vulgární, ale nic hrozného. Určitě bych se tam jela podívat zase.

Vanesa Turovská


Tato hra byla úplně jiná než ta, na kterou jsme se byli podívat v prvním pololetí. Skoro každému se nejvíce líbil „červenej týpek“, což byla jedna z hlavních postav. Všem se představení velmi líbilo.

Anežka Pražáková


Představení bylo pojaté ve stylu 21. století. Byly tam velmi humorné scénky, u kterých jsme se velmi pobavili, ale také nějaké chvíle, kdy nebylo vhodné se smát. Celkově to bylo velmi pěkné a sama za sebe ho můžu doporučit.

Natálie Malátová