rychly baner bakalari final green light

                                                  rychly baner jidelna final green light

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

                                                      rychly baner kontakty final green light

                                                      rychly baner rozvrhy final green light

Přehled akcí

čt 09 kvě, 2024 -
Ředitelské volno

ředitelské volno

Více info
pá 10 kvě, 2024 -
Ředitelské volno

ředitelské volno

Více info
po 13 kvě, 2024 - školní dvůr
út 14 kvě, 2024 - školní dvůr
st 15 kvě, 2024 - školní dvůr
čt 16 kvě, 2024 - školní dvůr
pá 17 kvě, 2024 - školní dvůr
so 18 kvě, 2024 -

Virtuální prohlídka

 

zskarlovkanb

čtvrtek, 11 květen 2017 13:07

1. místo v krajském kole Prezentiády

V minulých dnech jsme mohli zaznamenat ohromný úspěch našich dětí v soutěži PREZENTIÁDA. Jedná se o soutěž v prezentačních dovednostech žáků středních a základních škol. Úkolem 2 až 3 členných týmů je vytvoření počítačové prezentace, kterou pak soutěžící doplňují svým projevem na zadané téma. Soutěž napomáhá rozvoji vyjadřovacích schopností dětí, které jsou v dnešní době sociálních sítí a chytrých telefonů, velmi slabé. Porota, obvykle sestavená z vyučujících na příslušné univerzitě, kde momentálně soutěž probíhá, hodnotí obsah ale i použité verbální a nonverbální prostředky.

Potěšující je umístění našeho týmu ve složení: Anna Mauerová, Andrea Nikol Strýčková a Nela Vízková, který obsadil nádherné 1. místo v krajském kole.


Následující grandfinále této soutěže proběhlo 27. dubna v Brně, kde naši žáci obsadili pěkné 13. místo ze všech zúčastněných týmů - vítězů krajských kol z celé ČR a SR. Máme radost z krásného umístění našich žáků a přejeme jim mnoho úspěchů v podobných soutěžích i v dalších letech.


J. Valenta